הסל שלך
  • No products in the cart.
להזמנות 058-4040-701

פסטו- לינה (פסטו בתוספת ספירולינה)

פסטו, כמו אבוקדו, הוא מתכון נפלא לשילוב עם ספירולינה. צבעו ירוק העז של הפסטו וטעמו, משתלבים מצויין עם הספירולינה הירקרקה והתוצאה טעימה ובריאה במיוחד. ניתן לשמור במקרר למספר ימים ולהוסיף לכריכים, פסטות, סלטים ועוד.

חומרים
2 כפיות ספירולינה טרייה
2 כוסות עלי בזיליקום טריים
1/2 כוס שמן זית
1/4 כוס צנוברים
3 שיני שום
1/3 כוס פטרוזיליה טרייה (אופציונאלי)
מלח ופלפל

אופן הכנה:
הוסיפו את הביזיליקום, צנוברים והשום למעבד המזון וקצצו אותם דק. הוסיפו את שמן הזית והספירולינה והפעילו שנית עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה. הוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם, ניתן גם להוסיף פטרוזיליה לתערובת לפני ההגשה.
בתאבון ולבריאות!

CLOSE