הסל שלך
  • אין מוצרים בעגלה.
להזמנות 058-4040-701

גלידו-לינה (גלידה בתוספת ספירולינה)

זהו מתכון קל להכנה ומרענן במיוחד. זמן ההכנה קצר ולאחר שמכניסים את הגלידה לפריזר, היא קופאת במהרה. לאלו שלא רוצים להמתין, אפשר לאכול אותה כשהיא עדיין במצבה הנוזלי לאחר זמן קצר במקפיא.
אפשר להשתמש במגוון פירות העונה כמו אבטיח, מלון, בננה, ענבים, אפרסק, פירות יער ועוד.

חומרים
3 כוסות- פירות העונה
2 כפיות ספירולינה טרייה
חצי כוס מים
8 תמרים מגולענים
4-5 עלי נענע

הכנה:
מכניסים את כל הרכיבים למעבד מזון או בלנדר ומרסקים עד שהתערובת אחידה. מעבירים את התערובת לכלי נוח, ומכניסים להקפאה
למשך מספר שעות.
ניתן גם להוסיף כוס של קוביות קרח, במקום כוס המים, וכך לקבל גלידה- שייק מוכנה לאכילה. תתרעננו!

CLOSE