הסל שלך
  • אין מוצרים בעגלה.
להזמנות 058-4040-701

אבוקדו עם ספירולינה (גוואקמו-לינה)

אבוקדו וספירולינה משתלבים מצויין ביחד הן מבחינת טעם והן בבחינת צבע. הספירולינה מעשירה את הסלט בצע ירוק עז ובערכי תזונה גבוהים. מתכון קלאסי ואהוב

חומרים
2 כפיות ספירולינה טרייה
אבוקדו גדול בשל
1 מיץ לימון
שן שום קצוצה
1 עגבניה קטנה
חופן כוסברה קצוצה
מלח ופלפל

אופציונאלי: פלפל חריף חלפינו או בצל סגול

הכנה:
למעוך את האבוקדו עד לממרח הרצוי או לחתוך את האבוקדו לקוביות. מוסיפים עגבניה חתוכה לקוביות קטנות ואת שאר הרכיבים. מערבבים מעט ובעדינות.
אוכלים. נהנים. בריאים.

CLOSE