הסל שלך
  • אין מוצרים בעגלה.
להזמנות 058-4040-701

העובדות שחובה על צרכני ספירולינה לדעת

ספירולינה טרייה גרין
צורכים ספירולינה? העובדות שחובה לדעת!

אצת הספירולינה, מזון העל העצמתי ביותר בעולם, עושה כותרת בכל רחבי הגלובוס, ומעורר לא מעט שאלות ועוד הרבה יותר תשובות, לעיתים סותרות. מאמר קצר וממוקד זה יעשה סדר בעובדות ויסלק כמה מיתוסים מהמערכת, כדי לאפשר לכם להגיע להחלטה הבריאה ביותר לגבי צריכת הספירולינה שלכם.

דבר ראשון: זה נכון – ספירולינה יכולה להיות להתקלקל. אבל – בדיוק כמו כל מוצר אחר שאתם צורכים, בתנאים גידול נאותים ובפיקוח מתאים הוא איכותי, ובתנאי גידול ירודים וללא פיקוח הוא לא יהיה עלול להתקלקל.
כמו כל מוצר אחר, גם ספירולינה מקולקלת שמקורה בתנאי ייצור ירודים תהיה מסוכנת לצריכה. כמו בשר שעמד והתקלקל. כמו ירקות רקובים. כמו לחם שמעלה עובש. אפילו מים שנצרכים בצורה מוגזמת עלולים להוביל לאחד המצבים המסוכנים ביותר – הרעלת מים, שיוצרת בצקת במוח.
לעומת רוב המוצרים, הספירולינה מציעה לגוף שלנו כמות מתנות שאף מוצר מזון אחר בעולם לא מציע, כמות ערכים תזונתיים בלתי רגילה בזמינות גבוהה לספיגה אופטימאלית, וגיבוי של הוכחות מדעיות חותכות.

האמת על ספיחת רעלים או “ספירולינה רעילה”

ספיחת רעלים – הספירולינה יודעת לספוח רעלים, תכונה מעולה כשמדובר בגוף האדם, שכן היא יודעת לספוח ולסלק רעלים שונים מהגוף. תכונה זו פחות טובה כאשר תנאי הגידול של האצה ירודים, שכן במידה וישנם רעלנים בסביבת הגידול, התוצר יהיה “ספירולינה רעילה”.
הספירולינה של “גרין ספירולינה” גדלה בבריכות מים מתוקים במערכת סגורה, תחת תנאי פיקוח מחמירים במעבדת גידול (ולא בחוות גידול פתוחה). ישנה בקרה ושליטה מוחלטת על 100% מהמלחים המגיעים למי הגידול, כך שהספירולינה שלנו טהורה ב-100%.

האמת על ספירולינה טריה או יבשה

איכות הספירולינה נסמכת לא רק על תהליך הגידול עצמו, אלא גם על העיבוד שהאצה עוברת מסביבת הגידול ועד לשולחן האוכל שלכם.
הרבה מהספירולינה בשוק מגיעה לצרכן כשהיא מיובשת, לרוב בצורת אבקה או כדורים. האיכות של ספירולינה זו נמוכה מזו של הספירולינה הטריה, שכן בתהליך הייבוש הולכים לאיבוד הרבה מהערכים התזונתיים החיוניים, והספירולינה היבשה פחות פוטנטית מהטריה.
בנוסף, תהליכי הייבוש לא תמיד מפוקחים בצורה מספקת, וספירולינה שיובשה בתנאים נמוכים (בטמפרטורה גבוהה למשל) תהיה באיכות נמוכה עוד יותר מהממוצע של הספירולינה היבשה.
הספירולינה הטריה של “גרין ספירולינה” לא עוברת תהליכי עיבוד שעלולים לפגוע באיכותה ומגיעה בצורתה הטריה והפוטנטית ביותר, וזאת בכדי לשמר את מלוא העוצמה של אצת-העל. להמשך קריאה על יתרונות הספירולינה הטריה לעומת אבקות וכדורים לחצו כאן.

האמת על ספירולינה ומתכות כבדות

מעבר לרעלנים אורגניים, ישנה סכנה להצטברות של מתכות כבדות בספירולינה שלא גודלה כראוי. הסבירות להימצאות מתכות כבדות בספירולינה שגדלה בסין, לדוגמא, מדינה בה הפיקוח על הייצור נמוך במיוחד, תהיה גבוהה יותר מאשר ספירולינה שגדלה במדינה כמו קנדה או ישראל, בהן הפיקוח מחמיר.
הספירולינה של “גרין ספירולינה” נמצאת בפיקוח קפדני בכל שלב משלבי הגידול, דרך שלב ההפקה ועד לשלב האריזה והמשלוח לצרכן. אנו עורכים בדיקות תכופות ומתוזמנות לשלילת המצאות מתכות כבדות בסביבת הגידול ובאצה שאנו משווקים, תחת תנאים מחמירים ובתקנים שאנו מציבים – מעל ומעבר לרף הנדרש, שכן אנו לא מוכנים לקחת כל סיכון!

אז איך בוחרים ספירולינה?

כמו שלא תרצו לאכול במסעדה שהמטבח שלה לא עומד בתקני הניקיון והתברואה המחמירים ביותר, כך גם עם בחירת הספירולינה שלכם – בחרו תמיד לצרוך ספירולינה שגדלה בתנאי המעבדה הסטריליים ותחת התקנים המחמירים ביותר, תוך שימוש במוצרים הטריים והבריאים ביותר.
הבחירה בספירולינה טריה בייצור כחול-לבן תחת תנאי הגידול המחמירים של “גרין ספירולינה” היא הבחירה הנבונה לצריכת הספירולינה לכם ולמשפחה שלכם, הספירולינה שאנו צורכים בעצמנו.
הבנה זו הובילה אותנו להקים את מעבדות הגידול של “גרין ספירולינה”, ממנה אנו יכולים לספק את הספירולינה הטריה האיכותית והבריאה ביותר בישראל – לבריאות שלכם.

לעמוד הזמנת ספירולינה טריה עד הבית לחצו כאן.

CLOSE